šesté kolo

17.12.2015 18:25

 

Zdravím kuželkáři,

Dnes byla dohrána podzimní část naši soutěže.

Poslední sedmé kolo „podzimu“ se hraje až po novém roce, než se rozloučíme s rokem letošním, tak jen malá rekapitulace.

Obhájci titulu „Dobešovci“, jsou zatím stoprocentní v bodování zápasu a uteklo jim pouze šest pomocných bodů, které sebral Jirka Kratoš Petru Šistkovi, Rosťa Bareš Jardovi Kollovi, který je letošním lídrem v bodování kol a Zdena Zhýbala Jardovi Závorkovi.

Takže zatím mají pěkně našlápnuto, ale zápasů je ještě dost a tak to samozřejmě nemají jisté.

Bednárici“ možná doplatili v posledním zápase na to, že jim chyběl jejich nejlepší letošní hráč Marek Mika, který byl na Dodatkové, kde určitě načerpal mnoho síly do dalších bojů , které jestli mu forma vydrží určitě zůročí v novém roce.

Teamu Rosti Bareše v podzimní části scházel Franta Hnilica, který se dávál do pořádku po operačním zákroku a do jarní častí snad rekonvalescentuje a bude moci zasáhnout do bojů a cenné body.

Poláškovci jsou zatím na místě čtvrtém a to také díky tomu, že se někteří jejich členové potýkají se zdravotními problémy, což jim znemožňuje hrát výkony na které byli zvyklí.

Jestli se podaří i přes úzký kádr, udržet na dohled „bedně“, bude také záležet na tom jestli budou schopni postavit na jednotlivé zápasy dostatečný počet hráčů.

Po šestém kole, oproti kolu pátému, se na prvních pěti postech pořadí nezměnilo, zato na spodních příčkách došlo k tzv. Škatulím, ale ani spodek tabulky nemusí házet flintu do obilí, když po novém roce nebudou mít velké absence a bude se dařit tak jako v posledním zápase Patricii Peslarové(335) či Miloši Harazínu(315), který si tuším zahrál, svůj osobáček a v dorážkách zahrál suprových 117,jako nějaký „profík“. Takže velká gratulace oběma.

Všm přeji krásné prožití vánočních svátků a do nového roku zdraví a všechno dobré. Hodu zdar.