První zápasy v novém roce

07.01.2016 22:03

Kolotoč zápasů se nám opět, po menší "vánoční" přestávce,  rozběhl na plné obrátky.

V prvním zápase roku 2016 se utkali "Bareš" s "Bednárikem".

Byl to zápas  aktualně druhý s třetím mužstvem soutěže.

Bohužel pro Bednáriky byl zápas poznamenán zdravotnímy problémy jeho hráčů, při nemožnosti vystřídat, protože byli pouze ve čtyřech.

Na výkonech indisponovaných hráčů, Zdeny Zhýbaly a Jana Miky se to podepsalo na jejich konečných náhozech, kdy u obou jsme zvyklí vídát podstatně vyšší čísla. Jediné dva body získal Marek i když také jeho výkon určitě zůstal za očekáváním, když o pouhou jedinou kuželku porazil Kamila 297:296. a ještě jeden souboj skončil nejtěsnějším rozdílem o jeden kolek zvítězil Artur nad Jardou Kurlandem 279:278

Výhru 10:2 mohli slavit hráči Rosti Bareše a na pouhý jeden bod stáhli náskok Bednáriků.

V druhém zápase proti sobě nastoupili Hráči Mamuly a Poláška

Ota zahrál 275 a to mu v pohodě stačilo na trápicího se Tomáše s jeho 249 a tak dva body putovali na konto týmu Mamuly,

jenomže to byly jediné bdíky, které v zápase získali.

V dalším souboji Radka s Daliborem, vyhrál druhý jmenovaný, který hrál po delší době a zřejmě mu ta pauza prospěla, když se jeho bodový součet zastavil na nádherném čísle 355  a tím se také dostal na 3. místo  letošního ročníku v tabulce TOP TEN.

Ve třetím souboji Hrál Pavel s Jirkou. souboj skončil 201:334, kdy Jiříkovi vyšli hlavně plné (131+115=246) v dorážce už to bylo slabší(88)

Zato poslední klání Libora s Mariánem bylo dramatické až do předposledního hodu. Kdyby Libor těsně neminul jedinou zbylou kuželku a šel by do plných, tak by měl velkou naději na zisk bodů, takhle to nakonec skončilo 206:209 a body bral Marián. 

Zápas také skončil výsledkem 2:10 a Poláškovci se stále drží v těsném závěsů za "bednou".